Hva holder deg tilbake?

Aug 22, 2019

 

Egentlig ønsker du jo å være mer aktiv og gjøre mer av det du synes er gøy igjen.

 

Ofte blir vi holdt tilbake av frykten for at livet skal bli enda mer begrenset. For at vi blir en belastning for andre, eller for at smertene blir enda verre.

Disse bekymringene kan få oss til å overdrive det vi gjør. Vi kjemper oss videre og til slutt får vi et tilbakeslag.

Bekymringene kan også føre til at vi unngår å gjøre ting, og vi begrenser oss selv og vår aktivitet mer enn vi trenger. Kanskje gjør vi ingenting...

Det er viktig at vi tar hensyn til hva som er dagens situasjon, og noen ganger er det også vanskelig å akseptere tanken på at du ikke kan gjøre alt på samme måte som før. 

Så hva gjør du da?

Mitt forslag er  Start i det små. Begynn med EN ting du vil endre på.

Skriv det ned og tenk...

Les mer...

Er det på tide med en oppgradering av din egen software?

May 10, 2019

 

Har du oppgradert din egen software i det siste?

For det er jo sånn at har du en mobil, pc eller mac får du jevnlig påminnelse om at du må oppgradere software for at den skal fungere optimalt.

For litt siden var jeg på et seminar og da fortalte den ene foredragsholderen at hun hadde glemt  å oppgradere sin egen software. Og jeg tenkte "dette er jo så sant, og så viktig" Så jeg vil dele med deg det tok med meg.

Oppgraderingen av for eksempel mac´en vil rette opp feil på gammel versjon. Programmer som er installert fra før blir forbedret, noen blir også slettet fordi den ikke har noen funksjon lenger, og andre helt nye programmer blir lagt til.

Så hvordan er det med tankesettet ditt? Gjør du oppgradering av tankene dine og det som i dag er en sannhet for deg? 

Alle har vi gjennomsnittlig ca 80.000 tanker i hodet i løpet av en dag. Hver dag... og ca. 95% av de...

Les mer...

Når kroppen er festa til senga som borrelås!

Feb 07, 2019

Enkelte dager, når jeg våkner og skal stå opp på morgenen, føles det som kroppen er festa i madrassen med borrelås.. Det er spesielt hodet som jeg ikke har sjangs til å løfte opp, og det er på grunn av smerter i nakken. Jeg tuller ofte og sier: "det er når du har vondt i nakken du merker hvor "tjukk" du er i hodet." Ikke så pent sagt, men det er for å få meg selv til å flytte fokus og tøyse det litt bort. Da blir det ikke så alvorlig.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har blitt liggende og ikke kommet meg opp. Utfordringen da er at stort sett blir smertene værende. Hvordan er det med deg? Har du samme erfaringen?

Det jeg har lært meg over tid er hva jeg må gjøre for å komme meg i gang. Det er selvfølgelig viktig å lytte til kroppen og ikke presse hvis det er skadelig, men for min del vet jeg at det å komme i gang og være i...

Les mer...

Ååhhh.. Jeg blir så skuffa..

Jan 11, 2019

 

At det går ann!! Jeg som er så god på å sette meg mål og planlegge. Så klarer jeg ikke fullføre. Ahh, jeg blir så irritert og skuffa over meg selv.

Har du opplevd å sette deg mål og blitt skuffa fordi du ikke klarte det? Har du da tenkt på hva du sammenlignet med når du satt deg målet og laget planen?

2019 er allerede godt i gang, og jeg har lagt planer og satt meg mål for 2019. Jeg elsker å sette meg mål.

 Jeg er veldig opptatt av å utvikle meg og lære, så før jul var jeg med på en 10 dagers "challenge" på Facebook med Gry Sinding som heter Mål Med Mening.

Siden jeg jobber mye med dette i Coachingen og holder kurs selv, er det viktig for meg å lære av og følge andre, for det er ALLTID noe nytt å lære ved det å høre ting flere ganger, gjerne forklart på forskjellige måter....

Les mer...

Hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Nov 28, 2018

Jeg tenkte at jeg vil dele kort en av grunnene til hvorfor jeg ønsker å hjelpe deg som har stoppet opp og føler deg fastlåst på grunn av smerter, til å finne igjen din passion og drivkraft, så du tar gode valg for deg selv, og kan gjøre mer av det du synes er gøy.

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt smerter i kroppen. Jeg har også vært igjennom flere ulykker og skader og har konstant smerter i større eller mindre grad.

For ca 4 år siden fikk jeg min siste store skade i nakken. Jeg hadde vært i 3 alvorlige ulykker før dette. Jeg har blant annet nerveskader, strålinger i arm og nakke, svimmelhet, sterk hodepine og muskler som har kuttet ut.

Det som skjedde var at etter den siste skaden ble jeg satt helt ut, også mentalt. Jeg hadde bare lyst til å ligge i sofaen, synes at livet var tungt, for jeg ble sliten og hadde smerter i nesten alt jeg gjorde.

Siden jeg hadde...

Les mer...
Close

50% Fullført

Bestemmer du eller kroppen din?

Finn ut hva du kan gjøre så du kommer deg opp av sofaen, er aktiv og har det gøy!

Du vil få gratis inspirasjon på e-post fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederste i e-posten.