VIL DU FINNE UT AV HVA SOM STOPPER DEG?

 

HVORFOR du gjør alt annet enn det som du vet er viktig å gjøre for at du skal nå målene dine? 

Tar usikkerheten overhånd? 

 

Du vet innerst inne hva du er kapabel til, men føler deg fanget i en syklus av usikkerhet og utsettelse?
 
Du er ikke alene.
 
Mange av oss vet nøyaktig hva vi trenger å gjøre for å nå våre mål, men det å faktisk ta action kan virke uoverkommelig.

 

🔹 Er du din egen største hindring? Du vet du har salgsstrategiene og kunnskapen du trenger, men for å "være sikker" sammenligner deg med andre, undervurderer dine egne ferdigheter, og ender opp med å utsette det du vet du burde gjøre.

🔹 Ønsker du å være mer selvsikker? Du vet hva du vil si og gjøre, men når øyeblikket kommer, føler du klumpen i magen, og du får ikke ut det bare ikke ut, sier ingenting...

🔹 Frykten for å kontakte kunder lammer deg? Du vet at for å få flere kunder og de resultatene du ønsker deg, må du være aktiv - Men hver gang du skal til å ta steget, tar du deg selv i å gjøre helt andre ting i stedet.

 

Dette er unnvikelsesmekanismer. Strategier du har utviklet for å holde deg selv “trygg”.

For å bryte ut av dette mønsteret, må vi løse opp i det som ligger bak og styrer disse unnvikelsesmekanismene. 

I denne personlige coaching- og kartleggingssamtalen bruker jeg en SYSTEMATISK prosess hvor:

 

 • Vi identifiserer en situasjon/kontekst der du føler deg fastlåst. Hvor du stopper deg selv med forskjellig "unnvikelsesmekanismer".

 • Vi avdekker ubevisste begrensninger – Ved å dykke dypere inn i dine ubevisste overbevisninger, og hvordan disse manifesterer seg i både kropp og språk, samt i din "indre kino" (de scenene du forestiller deg), får vi innsikt i dine automatiske reaksjonsmønstre. Dette vil hjelpe deg å forstå din egen atferd i denne situasjonen.

 • Vi kartlegger fortidens påvirkning – Vi ser på hvordan tidligere erfaringer og minner har formet din forståelse av deg selv, andre mennesker, og verden rundt deg. Ved å gjenkjenne hvordan disse fortolkningene påvirker deg i dag, ofte ubevisst, kan vi begynne å frigjøre deg fra disse fastlåste tankemønstrene.

 • Forstå undertrykte følelser – For å avdekke logikken bak dine unnvikelsesmekanismer. Denne prosessen belyser det underliggende problemet som må løses opp i. Når dette problemet er adressert, kan du tre ut av unnvikelsesmekanismene dine.

 • Fokusere på kjerneområder – Til slutt prioriterer vi hvilke områder av unnvikelsesadferd eller symptomer som er mest kritiske å jobbe med. Dette sikrer at vi målrettet kan adressere og overvinne de barrierene som hindrer din personlige og profesjonelle utvikling.

  Gjennom denne prosessen tar vi sikte på å utruste deg med innsikter og ser på hva du trenger for å bryte gjennom dine barrierer, frigjøre ditt fulle potensiale, og oppnå en dypere forståelse av deg selv.

 Her er noen av de vanligste unnvikelsesmekanismene
 • Hva-hvis: Verste tenkelige scenario tankegang
 • Perfeksjonisme: Over-prestasjon
 • Prokrastinering: Utsette arbeid, utsette gjøremål, utsette beslutninger
 • Å være overdrevent effektiv eller i fikse modus
 • Konstant søke mer kunnskap: Tviler på egne intellektuelle og faglige prestasjoner
 • Numme deg: Med f.eks. overspising, trening, Netflix, sosiale medier
 • Distrahere deg selv: Ved å gjøre noe helt annet
 • Setter andre sine behov foran dine
 • Overanalysering: Hele tiden finne ut HVORDAN (i hodet) 

 

Kjenner du deg igjen i noen av disse unnvikelsesmekanismene?

Da vil denne coaching- og kartleggingssamtalen hvor vi finner ut hva som ligger bak og styrer disse, være gull verdt for deg🌟

 • På slutten av møtet  ser vi på hvordan du kan frigjøre deg fra det som holder deg tilbake, og bygger en indre styrke og tro på deg selv. Så du kan håndtere utfordringer som dukker opp, nå eller overgå dine mål. OG at du har det gøy på jobb og kobler helt av i fritiden! 

Ved å gå gjennom denne prosessen vil du raskt bli klar over hvordan du skaper en mening til erfaringer - som kan være livsforandrende i seg selv! Du vil begynne å gjenkjenne når du gjør problemet ditt med måten å tenke / være på.
Denne bevisstheten er avgjørende for en dyp og varig endring.

Din investering

kr. 1.990,-

Rabatt kr. 700,- (Veiledende pris kr 2.690,-)

 • Samtalen varer i 120 minutter
 • Når du har betalt får du opp et skjema du fyller ut. Dette er så vi bruker tiden i møtet godt. 
 • Du får også link til kalenderen min og booker tiden som passer deg.
 • I etterkant av møtet vårt får du tilsendt en skriftlig oppsummering.
 • Det er et begrenset antall tilgjengelig.
Bestill nå

Hei, jeg heter Linda S. Hoff.

 

 

Etter to tiår som selger og salgssjef, i tillegg til å drive eget firma, har jeg selv følt på kroppen hva det betyr å jobbe med salg. I 2012 valgte jeg å ta skrittet inn i en ny fase av livet mitt hvor jeg ønsket å realisere min lidenskap for menneskelig vekst og utvikling. I mai 2017 oppnådde jeg sertifiseringer som NLP Coach, DNCF Sertifisert Coach, Goal Mapping Coach,  og senere Quantum Leap Coach og 4MAT MTD Konsulent. Jeg er også stolt medforfatter av boken "På randen av en fantastisk fremtid."

Over et kvart århundre med erfaring har utstyrt meg med en dyp forståelse av de unike utfordringene du kanskje står overfor.

Min hjertesak er å hjelpe deg som jobber med salg - som føler en usikkerhet og frykt for avslag, og kjenner på stress og press rundt budsjetter og målene dine - med å overkomme disse mentale hindringene. Målet? Å hjelpe deg å ha tro på deg selv, forbedre resultatene dine, og ikke minst vil det gi deg mer glede i både jobb og fritid.

Min egen reise har vært en berg-og-dal-bane av følelser og utfordringer. Fra frustrasjon over budsjetter jeg ikke følte eierskap til, til gleden av å overstige disse og bli bedriftens toppselger—jeg har vært der. Det jeg har lært, er at selve kunsten i salg er like mye mentalt som det er ferdigheter. Uten motivasjon og tro på deg selv, er det utfordrende å oppsøke kunder, fullføre oppgavene og lande salget.

Jeg gjør dette nå fordi jeg vet at det er mange som jobber med salg som har tunge dager, og jeg skulle selv ønske at noen hadde delt denne informasjonen med meg når jeg var usikker som selger og kjente på konstant stress og press.

Bestill din coaching- og kartleggingssamtale nå