Hei, her er en video så du kan bli litt mer kjent med meg og min bakgrunn som coach, og hva jeg kan hjelpe med. Så du får en større forståelse av hvordan vi eventuelt jobber sammen og hva du kan forvente deg i prosessen.🌟

 

Coaching-prosess🌱

Vi har 8 møter og prosessen skreddersys for deg.

 
Kjenner du deg igjen i et eller flere av utsagnene nedenfor, kan dette være for deg.
‎‎
🌱 Du ønsker å finne igjen din passion og hverdagsglede, og sette gode mål som inspirerer deg.
🌱 Du ønsker å finne igjen din drivkraft, motivasjon og selvfølelse. Ta gode valg for deg selv og ta det neste steget.‎
🌱 Du føler at du har stoppet opp og kjenner at «Jeg trenger hjelp og støtte til å komme i gang igjen!».
🌱 Du ønsker å gi slipp på mønstre som for eksempel: hele tiden utsette, perfeksjonisme, over-prestasjon, krisemaksimering eller bekymringstanker. Så du kan få mer ro og trygghet i deg selv.
🌱 Du ønsker mer kontroll over tanker og følelser i enkelte situasjoner, eller overfor personer som setter deg ut av spill, så du kan responderer bedre.
🌱 Du ønsker å stole mer på deg selv rundt hva som er viktig og riktig for deg, uten å bli så påvirket av hva andre tenker, mener eller tror om deg, og står støtt i deg selv.
🌱 Du ønsker å håndtere motgang, skuffelser og usikkerhet i livet på en måte som støtter deg bedre.
🌱 Du ønsker å finne igjen din passion og hverdagsglede, sette gode mål som inspirerer deg, og gjøre mer av det du synes er GØY.
‎‎
‎‎
Vi møtes jevnlig over Zoom.
‎‎
Du får pålogging til en personlig nettside hvor du har tilgang til lydfiler, notater og forskjellige øvelser, så du har verktøy til å støtte deg i prosessen og mulighet til repetisjon av det vi har gått igjennom i møtene våre.
Du får også tilgang til korte videoer med de 7 stegene som er fundamentet for Goal Mapping systemet.
Tilgang til denne siden har du så lenge du ønsker.
‎‎
✔️ Vi starter ved å kartlegge hva du ønsker å jobbe med og finner ut "hvor skoen trykker". Hvilke ubevisste tanker og følelser som sitter i kroppen, som stopper deg og holder deg tilbake.
‎‎
✔️ I neste steg har vi fokus på endringsprosesser. Her jobber vi med forskjellige øvelser som skaper dype endinger på nevrologisk nivå, så du kan gi slipp på gamle vaner og reaksjonsmønster, og skape nye vaner og reaksjonsmønster som støtter deg bedre.
‎‎
✔️ Vi integrerer så dette og lager en god plan for deg og en Goal Map som vil støtte deg i prosessen og veien videre.
‎‎
Målet er at du blir selvstendig i din egen prosess og vil bruke dette videre. For når du lærer å kjenne igjen signalene for når du står i veien for deg selv, og har verktøy til å ta de grepene du trenger. Da tar du gode valg for deg selv, står støtt i deg selv og har overskudd og energi til å gjøre mer av det du du synes er gøy💖
 
 
 
Ta kontakt med meg her 😊
Close

50% Fullført

Legg inn navn og e-mail, så sender jeg deg forslag til tidspunkt for vår samtale :-)

Du vil få gratis inspirasjon på email fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i emailen