Er det på tide med en oppgradering av din egen software?

Uncategorized May 10, 2019

 

Har du oppgradert din egen software i det siste?

For det er jo sånn at har du en mobil, pc eller mac får du jevnlig påminnelse om at du må oppgradere software for at den skal fungere optimalt.

For litt siden var jeg på et seminar og da fortalte den ene foredragsholderen at hun hadde glemt  å oppgradere sin egen software. Og jeg tenkte "dette er jo så sant, og så viktig" Så jeg vil dele med deg det tok med meg.

Oppgraderingen av for eksempel mac´en vil rette opp feil på gammel versjon. Programmer som er installert fra før blir forbedret, noen blir også slettet fordi den ikke har noen funksjon lenger, og andre helt nye programmer blir lagt til.

Så hvordan er det med tankesettet ditt? Gjør du oppgradering av tankene dine og det som i dag er en sannhet for deg? 

Alle har vi gjennomsnittlig ca 80.000 tanker i hodet i løpet av en dag. Hver dag... og ca. 95% av de tankene er de samme som går igjen og igjen! Litt "scary" ikke sant?

Hvis vi da går rundt og tenker at "Ja, sånn er det bare" fordi det kanskje har vært sånn tidligere. "Det går ikke" fordi det ikke gikk forrige gang du gjorde det. Eller kanskje også er det noen som har sagt det til deg at det ikke går eller at det er vanskelig, så har du tatt det som en sannhet. Som kanskje ikke er sann!

Så, tenk på en gang tidligere, hvor du var helt sikker på at du ikke kunne gjøre, eller ville få til en ting. For eksempel om det var å få en ny jobb, gå en fjelltur, en hobby du ville starte med eller noe helt annet. Så klarte du det! Hvordan endret dine tanker rundt å gjøre det igjen da? Med ditt nye perspektiv. Kanskje oppdaget du at du endret tankene dine rundt andre ting også?

Det er jo sånn, at tenker vi en tanke nok ganger, så blir det en sannhet for oss. Og vi kan sette unødvendige begrensinger på oss selv.

Dette er noe jeg jobber med nesten daglig, både med meg selv og med kundene mine. Å oppgradere tankesettet. Fjerne de tankene som drar oss ned, og legge inn tanker som støtter oss. Tanker som bygger oss :-) 

Er du bevisst på dine tanker? 

Ønsker du hjelp til å oppgradere tankesettet ditt, så du får tanker som støtter deg? Send meg en mail da vel. Så kan vi avtale tid for en prat  :-)

 

Lag deg en fin dag, og gjør en ting som gjør deg glad :-D

 

Klem fra Linda 

Close

50% Fullført

Bestemmer du eller kroppen din?

Finn ut hva du kan gjøre så du kommer deg opp av sofaen, er aktiv og har det gøy!

Du vil få gratis inspirasjon på e-post fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederste i e-posten.