Hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Uncategorized Nov 28, 2018

Jeg tenkte at jeg vil dele kort en av grunnene til hvorfor jeg ønsker å hjelpe deg som har stoppet opp og føler deg fastlåst på grunn av smerter, til å finne igjen din passion og drivkraft, så du tar gode valg for deg selv, og kan gjøre mer av det du synes er gøy.

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt smerter i kroppen. Jeg har også vært igjennom flere ulykker og skader og har konstant smerter i større eller mindre grad.

For ca 4 år siden fikk jeg min siste store skade i nakken. Jeg hadde vært i 3 alvorlige ulykker før dette. Jeg har blant annet nerveskader, strålinger i arm og nakke, svimmelhet, sterk hodepine og muskler som har kuttet ut.

Det som skjedde var at etter den siste skaden ble jeg satt helt ut, også mentalt. Jeg hadde bare lyst til å ligge i sofaen, synes at livet var tungt, for jeg ble sliten og hadde smerter i nesten alt jeg gjorde.

Siden jeg hadde fått meg en kraftig knekk mentalt og følte at smertene overskygget livet mitt begynte traumer og opplevelser fra tidligere å prege meg mer og mer. Jeg begynte også å bli en «pain in the ass» for de rundt meg. Litt smågretten og ugrei kan du si.. Etter en stund gikk jeg til en coach for å få sortert tankene mine, og få kontroll på ukontrollerte reaksjoner i visse situasjoner. Selv om jeg er coach selv, er det noe med å få hjelp av en som er objektiv til situasjonen.

Vi jobbet mye med verdiene mine og hva som er min passion. Jeg skjønte da at jeg hadde lagt drømmene og målene mine til side. Glemt de fordi jeg var så fokusert på smertene mine og alt jeg ikke fikk gjort. Så når jeg fikk de tydelig opp igjen og laget en god plan, var det lettere for meg å drive meg selv frem ved å ta gode valg for meg selv og ha mindre fokus på smertene og mer på det jeg ønsket. Det betyr ikke at smertene er borte, men at jeg nå tar ansvar for meg selv, så jeg på best mulig måte kan leve det livet jeg ønsker meg og være en ressurs for meg selv og andre.

OG DET er det jeg ønsker å hjelpe med! Hjelpe deg så du også tar valg som er gode for deg selv, så du får det bedre i hverdagen og har det mer gøy!

Så jeg vil spørre deg: Hvordan vil din hverdag være annerledes når du har fokus på dit du vil, og tar gode valg for deg selv som fører deg i riktig retning? 

Close

50% Fullført

Bestemmer du eller kroppen din?

Finn ut hva du kan gjøre så du kommer deg opp av sofaen, er aktiv og har det gøy!

Du vil få gratis inspirasjon på e-post fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederste i e-posten.