Ååhhh.. Jeg blir så skuffa..

Uncategorized Jan 11, 2019

 

At det går ann!! Jeg som er så god på å sette meg mål og planlegge. Så klarer jeg ikke fullføre. Ahh, jeg blir så irritert og skuffa over meg selv.

Har du opplevd å sette deg mål og blitt skuffa fordi du ikke klarte det? Har du da tenkt på hva du sammenlignet med når du satt deg målet og laget planen?

2019 er allerede godt i gang, og jeg har lagt planer og satt meg mål for 2019. Jeg elsker å sette meg mål.

 Jeg er veldig opptatt av å utvikle meg og lære, så før jul var jeg med på en 10 dagers "challenge" på Facebook med Gry Sinding som heter Mål Med Mening.

Siden jeg jobber mye med dette i Coachingen og holder kurs selv, er det viktig for meg å lære av og følge andre, for det er ALLTID noe nytt å lære ved det å høre ting flere ganger, gjerne forklart på forskjellige måter. For vi er alle forskjellige og både lærer og jobber forskjellig.

Det var da jeg plutselig fikk et stor AHA! For, du har også kanskje hørt at du ikke skal sammenlikne deg med andre. Kun sammenligne deg med deg selv. Og det har jeg vært god til. Det Gry sa som gjorde at det gikk opp et lys for meg var. "Du må sammenligne deg med deg selv, og sammenligne med der du ER NÅ – utgangspunktet ditt NÅ!"

DER har jeg gått i fella...

For jeg har satt opp mål hvor jeg har tenkt "Det var det jeg klarte sist." Det jeg ikke har tenkt på (selv om jeg vet det), er at situasjonen har endret seg. Jeg er ikke lenger toppselgeren og salgslederen som er ansatt i et firma. Jeg driver eget firma med kurs og coaching. Jeg er ikke lenger 20 åringen som trente vekter 6 ganger i uka og var sterk i kroppen og full av energi. Jeg er 46 år og har vært igjennom flere ulykker som har svekket meg.

Så når jeg nå satt opp mål for 2019, hvor mitt hovedmål er å styrke opp kroppen og trene opp nakken så jeg klarer å sykle turer igjen, trene yoga og pilates to dager i uka så jeg har styrke og energi til å nå de andre målene jeg har satt meg, i stedet for å bli sengeliggende. Ja, da må jeg sette opp en plan og sammenligne med meg utgangspunktet mitt I DAG, og når jeg evaluerer underveis og ser på utviklingen sjekker jeg opp "Hvor er jeg i dag i forhold til når jeg startet?" Ikke sammenlikne med hva jeg hadde klart FØR skadene i nakken. 

Har du gått i samme fella?

Close

50% Fullført

Bestemmer du eller kroppen din?

Finn ut hva du kan gjøre så du kommer deg opp av sofaen, er aktiv og har det gøy!

Du vil få gratis inspirasjon på e-post fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederste i e-posten.