PÅ RANDEN AV EN FANTASTISK FREMTID

Syv kvinner. Syv historier.
Ekte, ærlig, sårbart og raust formidlet.
Våre veier fra smerte og sorg til et liv med mestring, overskudd, styrke og fornyet livsglede.

Vårt mål med boken er å belyse menneskets kraft og vilje til å finne mening og mestring i krevende livssituasjoner. Vi ønsker å støtte og gi inspirasjon til andre ved hjelp av våre egne erfaringer og nyttige «mestringsverktøy».

Boken er engasjerende og motiverer til egenrefleksjon på en nytenkende og rørende måte.
Vi håper våre historier vil nå mange.

Kjøp boka

PÅ RANDEN AV EN FANTASTISK FREMTID

Denne boken vil inspirere deg og vise deg eksempler på emosjonelle bevis av coaching, bevisstgjøring, utvikling av selvfølelse og personlig oppfølging. Med emosjonelle bevis mener vi våre egne personlige opplevelser av vår egen situasjon. Vårt mål med denne boken er å belyse menneskets kraft og vilje til å finne mening og mestring i alle typer livssituasjoner - også de situasjonene som i utgangs punktet virker så håpløst uløselige. Alt er mulig, men du behøver ikke å stå alene i det.

Denne boken er skrevet for deg som trenger noen ideer til hvordan du kan reise deg etter en tung periode, eller for deg som føler at du er fastlåst i en situasjon du ikke holder ut i, men også for deg som er en hjelper. Verden er full av fantastiske hjelpere. Dere som stiller opp for andre og er tilstede. Dere trenger også inspirasjon og påfyll. Livet handler kanskje om det å veksle mellom det å være en hjelper og å være en som tar imot hjelp.

PÅ RANDEN AV EN FANTASTISK FREMTID er skrevet av syv kvinner som har delt sin sårbarhet og livserfaring på godt og vondt. Syv kvinner som fant en vei ut av smerte og sorg til et liv med mestring, overskudd, styrke og fornyet livsglede. Syv kvinner med ulike historier og ulike måter å forstå seg selv og livet på. Boken er engasjerende og motiverer til egenrefleksjon på en nytenkende og rørende måte.

Denne boken belyser temaer som mobbing, sorg, depresjon, angst, avhengigheter, relasjons utfordringer, overgrep, smerter, skader og sykdom. Det er ingen bok full av lidelse ,men heller en bok med beskrivelser av mestring, utvikling og kjærlighet til livet. For coacher og lignende terapauter kan det være en ekstra glede å lese mellom linjene på hvilken måte coachingen har hatt effekt og videre virkning på oss. Kanskje det er skjulte skatter å oppdage! Boken er en flott gave og en bok som kan leses flere ganger!

Forfattere:

Linda S. Hoff

Nina Jahrmann

Linn Dalsaune

Mette Hjelle

Solfrid Nilsen

Tove Ødegaard Aas

Elisabeth Brochmann Refring

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.