4MAT Profilanalyser

Typologi og prosessmetode i samme verktøy

4MAT-teorien, utviklet av Dr. Bernice McCarthy, kombinerer omfattende forskning innen læring og hjernens funksjon for å tilby en helhetlig tilnærming til undervisning, ledelse og kommunikasjon.

4MAT bygger på en rekke anerkjente teorier som John Dewey og David Kolbs syn på læring som en personlig erfaring og sirkulær prosess. Carl Jungs teori om grunnleggende menneskelige forskjeller og Joseph Bogens arbeid med hjernen er også viktige inspirasjonskilder for 4MAT.


Gjennom kombinasjonen av forskning og anerkjente teorier, skaper 4MAT en bro mellom ulike læringsstiler og tilbyr en effektiv tilpasning til individuelle preferanser. Resultatet er et engasjerende og produktivt lærings- og arbeidsmiljø der alle kan trives og utvikle seg. 4MAT er derfor en solid og validert tilnærming som beriker læringsopplevelsen for både enkeltpersoner og organisasjoner.

 Online profilanalyser

LTM-profilanalyse (læringsstil)

LTM (Learning Type Measure) profilanalyse er den grunnleggende profilanalysen. Den gir et klart og lettfattelig bilde av individets foretrukne lærings- og kommunikasjonstil. Hensikten er å gi økt selvinnsikt, skape refleksjon, se styrker og utviklingsmuligheter i samspill med andre – for eksempel gjennom teamarbeid, ledelse og kommunikasjon.

HMI-profilanalyse

HMI (Hemispheric Mode Indicator) Analysen gir innsikt i hvordan hjernen påvirker måten vi oppfatter, behandler, kommuniserer og formidler ny kunnskap på.

Resultatet fra denne analysen sammenlignes med LTM eller LBI, og gir dermed en ekstra dimensjon til området det jobbes med, for eksempel læring, ledelse eller kommunikasjon.

LBI profilanalyse (Lederstil)

LBI (Leadership Behavior Inventory)
For ledere anbefaler vi denne profilanalysen i tillegg til LTM og HMI. Lederstilen er mer tillært enn den grunnleggende lærestilen til en person.

Lederstil indikatoren fokuserer på den enkeltes styrker og utviklingsområder som leder. Hensikten er å skape innsikt i hvordan disse preferansene påvirker den daglige ledelsen på godt og ondt, og gjennom denne innsikten å gi lederen muligheten til å ta mer bevisste valg i rollen som leder.

Ta kontakt for spørsmål eller å booke en uforpliktende prat her.
Close

50% Fullført

Legg inn navn og e-mail, så sender jeg deg forslag til tidspunkt for vår samtale :-)

Du vil få gratis inspirasjon på email fra Linda ukentlig og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i emailen